Neste Oil on Põhja-Euroopa üks suuremaid naftatöötlus- ja müügikontserne. Nende edu põhineb kvaliteetsetel ja keskkonda säästvatel toodetel.

Neste turustab naftatooteid nii Soomes kui teistes Läänemere-äärsetes riikides. Näiteks Porvoo ja Naantali naftatöötlustehaste tootmisvõimsus on 260 000 barrelit päevas. Neste Oilile kuulub ka 30 tankerist koosnev laevastik.

Tubular teostab Soome Neste Oil Oy partneritele tellingu ja ehitustöid.

Ten-Insulation Ltd is a Finnish industrial process piping and equipment insulation, as well as specialized services for their maintenance. Our expertise is based on a long and varied experience as well as customer-oriented and quality service in various industries. We are an international company, with strong roots in Finland. Broad-based knowledge network enables customized insulation projects, delivery of flexible and competitively customers regardless of location.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.

Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa, ja olemme Euroopan toisiksi suurin rakennuskonevuokraamo. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 400. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa. Kotimaassa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Saimaan Eristys Oy perustettiin vuonna 1982, mistä lähtien yritys on kasvanut tasaisesti. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista teollisuuseristys- ja telinealan yrityksistä ja työllistämme yli sata eristysalan ja telinetöiden ammattilaista.

Pitkän historian ja sitoutuneiden työntekijöiden ansiosta yrityksemme sisällä on kypsynyt hiljaista tietoa, joka parantaa kykyämme ratkaista asiakkaidemme ongelmia. Yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa kehitämme aktiivisesti työmaiden turvallisuutta ja yhteistoimintaa parantavia ratkaisuja.

RAKENNUSLIIKE EVÄLAHTI OY MONIPUOLINEN JA ARVOSTETTU RAKENNUSLIIKE

Päätoimialamme on talonrakentaminen sekä uudisrakennus- että peruskorjauskohteissa. Urakoimme monipuolisesti asunto-, liike-, teollisuus- ja julkishallinnon kohteita. Oma asuntotuotantomme synnyttää jatkuvasti laadukkaita asuntokohteita, lisäksi liike- ja toimitiloja toteutamme keskeisille paikoilla sijaitseville tonteille. Evälahti konserniin kuuluvat Rakennusliike Evälahti Oy, Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy, Evä-Kara Oy ja Eva Properties Ltd. Tytäryritysten kautta harjoitamme rakentamisen lisäksi kiinteistösijoitustoimintaa sekä sijoitusliiketoimintaa.

Etelä-Karjalan alueen jätteen kierrätystä ja jätehuoltoa tehostava kokonaispalvelu.
Onnenpojat Oy:n Pajarilan Hyötyjätekeskuksessa vastaanotetaan monenlaiset kierrätyskelpoiset jätteet. Jätteet lajitellaan tehokkaasti eri välivaiheessa sekä jätejakeet kierrätetään 99,9 % :sti uudelleen hyödynnettävinä jakeina tai valmiina lopputuotteena.

Neste Jacobs is a preferred solution provider of high-quality technology, engineering and project services for a wide range of industries in the oil and gas, petrochemicals, chemicals and biotechnology fields.

YIT Grupi äritegevus on jagatud kolme valdkonda: Ehitus- ja Tööstusteenused, Ehitusteenused (Soome) ning Rahvusvahelised Ehitusteenused. Saja-aastase ajalooga YIT laienemisstrateegia sihiks on tugevdada ehitusteenuseid Balti riikides ja Venemaal, ehitussüsteemide teenuseid Põhjamaades ja Balti riikides ning tööstus- ja telekommunikatsioonivõrgu teenuseid kõikidel turgudel.

Efkava Ltd is a partner in Finland and abroad for maintenance, machinery and equipment installations and industrial piping.

Arme Oy designs and implements industry, building services engineering companies and shipyards unique and demanding insulation and scaffolding projects and maintenance.

Ab Magnusson & Stoor Ltd  expertise  includes alumiinirunkoisten, high-strength and high-quality work and huviveneden design and construction. We have a state-of- cutting (water, plasma cutters), folding, straightening, bending, machining and welding machines. Our experienced and professional staff is dominated by aluminum, brass, steel and stainless steel and many other metals processing.

LT Insulation Ltd was founded in 1994 in Southwest Finland operating in the insulation and renovation business.

Rakennusliike K. Jurmu Oy

Bjorn Jordas Oy