Yhtiö Tubular Service on perustettu heinäkuussa 2006. Meillä on laajat kokemukset erilaisten sekä eri kokoisten kohteiden rakentamisesta ja hallinnasta.

Toteutamme telinetöitä kaikissa teollisuushaaroissa. Käytössämme on nykyaikaiset telineet, jotka ovat turvallisia sekä käteviä ja mahdollistavat työskentelyn niin uusissa kuin myös peruskorjattavissa kohteissa. Käytämme Saksassa valmistettuja laadukkaita Layher ja Alfix -telineitä, jotka ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja monipuolisuudestaan.

Ammattimaiset työntekijät, uusimmat teknologiat ja käyttämämme laadukkaat materiaalit mahdollistavat tarjota ensiluokkaisia ratkaisuja kohteiden rakentamiseen ja korjaustöiden toteuttamiseen.

Yrityksemme tarjoama palveluvalikoima varmistaa, että yhteistyössä asiakkaan kanssa löydetään nopea ja paras mahdollinen ratkaisu asunnon korjaukseen tai talon rakentamiseen.

Autamme ratkaisemaan kaikki rakennustöiden yhteydessä syntyvät kysymykset ja annamme kaikille tekemillemme töille vaatimustenmukaisuusvakuutuksen.

Rakennuskohteiden korjaus- ja rakennustöissä varmistamme asiakaslähtöisen ja kokonaisvaltaisen lähestymisen, mikä mahdollistaa toteuttaa jopa monimutkaisimpia ratkaisuja.

Hallituksen puheenjohtaja, Meelis Peiker